Skip to main content

La Passion by Achariyak

3.5

Gelegen langs de oevers van de pittoreske Saracen-baai op Koh Rong Samloem, strekt La Passion by Achariyak zich uit op de met bomen bedekte heuvel van een natuurreservaat van 70.000 m2. Van het poederachtige witte zandstrand en het warme  blauwe zeewater, verdient Koh Rong Samloem de als een ‘paradijseiland’. Hotel La Passion is de toegangspoort tot dit idyllische eiland vol natuurlijke wonderen.

La Passion wordt beheerd door Achariyak Hospitality. Achariyak in het Khmer verwijst naar het woord ‘Wonderen’. Maar het is meer dan wonderen, want La Passion betekent ook compassie, sympathie, gelijkheid, verbinding en naastenliefde. Bij Achariyak zorgen ze ervoor dat ze bij elk project dat ze ontwikkelen, iets teruggegeven wordt aan de gemeenschap om hen te helpen.  

Ligging La Passion by Achariyak

Hotel La Passion by Achariyak ligt op het eiland Koh Rong Samloem, in de Saracen-baai, op ongeveer 650 meter van de aanlegplaats van de boot uit Sihanoukville. vanuit Sihanoukville is het ongeveer 45-60 minuten varen. De dichtstbijzijnde luchthaven is Sihanoukville.

Faciliteiten

Voor sommigen betekent een ontspannen strandvakantie niets doen, voor anderen kan het de hele dag activiteiten zijn of niets doen. Voor beide soort gasten heeft La Passion diverse mogelijkheden. Wil je het strand combineren met een andere manier van ontspannen? Boek dan een heerlijke behandeling in de Spa van La Passion.

In de tuin ligt een heerlijk infinity zwembad met uitzicht op de zee. Bij het zwembad staan ligbedden en parasol. Ook heeft het hotel een duikcentrum waar je de mogelijkheid hebt om je PADI brevet te halen. Oefenen gebeurt in het infinity zwembad. Ook zijn er mogelijkheden om een fiets te huren, te gaan kajakken, mee te gaan op een vistrip of een waterscooter of paddleboard te huren.

Bij La Passion is er een ruime keuze aan eetgelegenheden. De chef-kok bereidt met liefde een selectie traditionele Cambodjaanse gerechten met een twist plus enkele westerse klassiekers:

Fishermen restaurant
Fishing Hub
Picknick

Fisherman Restaurant:

De belangrijkste eetgelegenheid van La Passion is er trots op om jou een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden, te beginnen met lokale zeevruchten die dagelijks vers worden ingekocht, meestal bij de vissers die voor anker liggen in de diepere wateren van de Saracen-baai.

Fishing Hub

Voor elke visser die een sterk verhaal vertelt over ‘degene die is ontsnapt’, is er een bar aan het water waar verhalen en legendes worden verteld. Of je nu met je tenen in het zand van een kenmerkende cocktail nipt of als je heerlijk met je reisgenoten de avonturen op zee nog een keer herbeleeft.

Picknicken

Er zijn weinig betere manieren om de dag door te brengen dan met een picknick in eilandstijl. Terwijl je heerlijk op het zand onder de schaduwrijke takken van een boom nestelt, kun je tussen de verfrissende duikjes in de zee genieten van een selectie lekker eten en koude dranken. Bestel je picknick maaltijd de avond ervoor en ze stellen een heerlijke mand voor je samen.

Strand diner

Dineren onder een sterrenhemel is een onvergetelijke ervaring. Of het nu gaat om een ​​diner bij kaarslicht voor twee of een familiefeest of ander feest, de “Beach Dining-service” kan aan al je  worden aangepast. Een spectaculair uitzicht gecombineerd met een heerlijke maaltijd.

Jongkran Restaurant

Het “fine-dining” restaurant biedt gerechten die door de culinaire geschiedenis van de Khmer heen gaat, met een  Franse flair. De term ‘Jongkran’ wordt traditioneel geassocieerd met heilige plaatsen – en hier, hoog tussen de boomtoppen van de jungle, met panoramische uitzichten. Het menu is seizoensgebonden en verandert maandelijks. Op het menu staan de meest verse lokale en biologische producten die met liefde wordt bereid volgens traditionele Khmer-recepten, gecombineerd met Europese kooktechnieken. Het aantal zitplaatsen is beperkt tot 36 gasten, dus reserveren is noodzakelijk.

Poolbar

Bij het zwembad worden de hele dag drankjes, snacks en lichte maaltijden geserveerd.

Hotel La Passion heeft ook mogelijkheden voor roomservice en als je wilt weten hoe de gerechten gemaakt worden, doe dan mee aan de kookles.

Executive kamer
standaard kamer
Executive kamer

Kamers La Passion

De kamers van La Passion combineren het traditionele Cambodja met de moderne gemakken. Welke kamercategorie je ook kiest, met een verblijf in La Passion krijg je de mogelijkheid om de echte Khmer-gastvrijheid en -service te ervaren. Elke kamer is duurzaam ontworpen met jouw comfort en plezier in gedachten. Alle 58 kamers zijn voorzien van milieuvriendelijke badkamerbenodigdheden, airconditioning, föhn, badjassen, koffie- en theefaciliteiten, nespresso-apparaat, minibar, kluisje en gratis wifi.

Standaard kamer

de standaard kamers liggen op een heuvel te midden van tropisch groen, elegant ontworpen met uitzicht op de tuin of het regenwoud, voorzien van koffie- en theefaciliteiten, een badkamer met vrijstaande douche en een moderne inrichting met tropische flair. Je hebt de keuze uit een tweepersoonsbed of twee aparte bedden.

Superior kamer

De superior kamers hebben een modern interieur gecombineerd met moderne Khmer-kunst die de muur siert, en beschikt over een eigen balkon met een prachtig uitzicht op de tuinen of het regenwoud. De kamers bieden een comfortabele onderbreking van een heerlijke stranddag.

Deluxe kamer

Deluxe kamer

De deluxe kamers zijn groter dan de standaard en superior kamers en zijn elegant ontworpen met Khmer-kunst een heeft een apart zitgedeelte, een gemeubileerd buitenbalkon met een prachtig uitzicht op de tropische tuin. Deze kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed.

Executive kamer met privé zwembad

De executive Kamer met privé zwembad hebben uitzicht op de tuin en beschikken over een kleurrijke slaapkamer. Een buitenterras met een eigen dompelbad met uitzicht op de tropische tuin en de bergen, ideaal voor koppels die op zoek zijn naar privacy. Deze kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed.

Presidentiële suite

de presidentiële suite is een luxe kamer met een apart zitgedeelte, een eetkamer en een slaapkamer. Voor de kamer ligt een ruim buitenterras voorzien van een zithoek en ligbedden en een privé zwembad in een ​​weelderig tropische tuin, perfect om buiten te dineren en te genieten van een prachtig uitzicht op de bergen.

Driekamervilla met zwembad

De driekamervilla heeft een mix van Khmer-accenten en het comfort van moderne voorzieningen,. er zijn twee aparte slaapkamers met elk een tweepersoonsbed, een een woonkamer met een buitenterras met zitgedeelte en ligbedden, een privédompelbad met uitzicht op de tropische tuin en uitzicht op de bergen, ideaal voor gezinnen.

Hotel Faciliteiten.

Algemeen
Receptie
Gratis wifi
Duurzaam
Restaurants/bars
Room service
Buffet restaurant
A la carte restaurant
Bar
Zwembad
Buitenbad
Ligbedden
Parasols
Zonneterras
Activiteiten
Kookles
Fietsen verhuur
Kajakken
Wellness
Spa en/of beautycentrum
Massage
Kamers
Airconditioning
Telefoon
Televisie
Kluisje
Koffie- en theefaciliteiten
Douche
Gratis douche-artikelen
Föhn
Balkon
Terras
Minibar
Familie Kamer

Locatie