Skip to main content

Oh Battambang Boutique hotel

4

Het Oh Battambang Boutique hotel is een kleinschalig boutique hotel die al haar gasten een unieke en warme Cambodjaanse ervaring wil bieden in een rustgevende en natuurlijke omgeving.

Het hotel kenmerkt zich door door deze rust in de jungle rondom een breed, blauw kristalhelder zwembad waar je in alle rust kunt genieten en waar je je thuis zult voelen.

Ligging Oh Battambang Boutique hotel

Het Oh Battambang Boutique hotel ligt in Battambang, op 5,5 kilometer van de bekende Ek Phnom tempel en op 74 kilometer ten westen van Siem Reap. Het Battambang Museum ligt op 2,6 kilometer van de accommodatie, en de Bamboo Train Battambang bevindt zich op zeven kilometer afstand. De dichtstbijzijnde luchthaven is de internationale luchthaven van Siem Reap, op 210 kilometer.

Faciliteiten

In de ruime tuin ligt een groot zwembad met ligstoelen/bedden en parasols. De accommodatie biedt roomservice, een 24-uursreceptie en een wisselkantoor. Je kan gebruik maken van gratis fietsen. Er wordt elke ochtend een continentaal, Amerikaans of Aziatisch ontbijt geserveerd. Ook heeft het hotel een klein toeristenwinkeltje met lokaal vervaardigde souvenirs. Ook is het mogelijk om een auto te huren en vertellen ze je graag van alles over de diverse excursie mogelijkheden.

Kamers Oh Battambang Boutique hotel

Het Oh Battambang Boutique hotel heeft 16 kamers, verdeeld over één, twee en driepersoonskamers waarbij je de keuze hebt uit een tweepersoonsbed of kamers met aparte bedden. Ale kamers zijn voorzien van airconditioning, een privé badkamer met douche en waar gratis toiletartikelen voor je klaar staan, koelkast/minibar en gratis WIFI. Alle kamers zijn voorzien van een terras of balkon en een aantal kamers hebben uitzicht op het zwembad en de rest heeft uitzicht op de mooie tuin.

Extra infomatie Oh Battambang Boutique hotel:

het Oh Battambang Boutique hotel is een sociale onderneming die zowel werkgelegenheid als opleidingsmogelijkheden wil bieden aan mensen met een handicap en met een kwetsbare achtergrond. Hierdoor krijgen deze mensen ook een kans in de maatschappij. Het geld dat hiermee verdient wordt, wordt gebruikt om deze en andere projecten voor kwetsbaren verder te ondersteunen.

Hotel Faciliteiten.

Algemeen
Receptie
Gratis wifi
Winkel
Excursiebalie
Duurzaam
Restaurants/bars
A la carte restaurant
Bar
Zwembad
Buitenbad
Ligbedden
Parasols
Badhanddoeken
Zonneterras
Activiteiten
Gratis fietsen
Kamers
Airconditioning
Kluisje
Douche
Gratis douche-artikelen
Balkon
Terras
Minibar

Locatie