Skip to main content

Victoria Chau Doc

4

Het Victoria Chau Doc Hotel ligt in Vietnam, aan de pittoreske rivier de Hau in de Mekong Delta. Het beschikt over klassieke Franse architectuur en eersteklas voorzieningen, waardoor het een uitstekende tussenstop is voor het verkennen van de regio An Giang. Het hotel is onderdeel van de Victoria Hotelketen.

Ligging Victoria Chau Doc

De ligging is uniek, namelijk op de kruising van de Chau Doc rivier en de Hau Rivier. Hier maak je kennis met het dagelijkse leven van de lokale bevolking. Vanuit het Victoria hotel kan je makkelijk naar de drijvende visserdorpjes en markten evenals de cham-dorpen. Vanaf het hotel heb je een goed zicht op het dagelijks leven op de rivieren. 

Faciliteiten

Vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de rivier, maar ook, als je vroeg bent, op de zonsopgang. In het sfeervolle Bassac restaurant worden diverse streekproducten a-la-carte en met een buffet geserveerd. Ook kun je hier westerse gerechten bestellen. Dit kan ook via de roomservice (06.00- 22.00 uur) Ook vanuit het zwembad heb je geweldig uitzicht op de rivier. Bij de Tan Chau bar kan je drankjes en snacks bestellen. Verder heeft het hotel een spa met diverse behandeling- en massagemogelijkheden, een was- en strijkservice, geldwisselkantoor, internet en e-mail toegang en een winkeltje. In het gehele hotel blijf je online met de gratis WIFI.

Kamers Victoria Chau Doc

Het hotel beschikt over 92 kamers en zijn onderverdeeld in drie verschillende kamertypen:

  • superior kamer
  • deluxe kamer
  • suite

In de kamers zijn sfeervol en hebben een koloniale inrichting. Alle kamers zijn voorzien van televisie, airconditioning, telefoon, kluisje, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een privé badkamer met fohn en toiletartikelen.

De Superior kamers met frans balkon hebben uitzicht op de straat, de riksja en de levendige menigte,  kenmerkt zich door de Indochinese koloniale architectuur.

De Deluxe Kamer heeft uitzicht op de rivier waar je getuige bent van het dagelijks leven op het water. Vissers die hun netten uitwerpen en tijdens het regenseizoen ook ooievaars op zoek naar vis. Deze kamer is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust.

De suite is groter en is ook voorzien van een ruimer zitje. Vanaf het balkon heb je prachtig uitzicht op het samenkomen van de rivieren, het drijvende vissersdorp Chau Doc en als je er vroeg bij bent, ook de zonsopgang.

Hotel Faciliteiten.

Algemeen
Receptie
Gratis wifi
Winkel
Excursiebalie
Wasserette
Wisselkantoor
Restaurants/bars
Room service
A la carte restaurant
Bar
Zwembad
Buitenbad
Ligbedden
Parasols
Zonneterras
Wellness
Spa en/of beautycentrum
Massage
Kindvriendelijk
Oppasservice
Kamers
Airconditioning
Telefoon
Kluisje
Koffie- en theefaciliteiten
Douche
Gratis douche-artikelen
Föhn
Balkon
Minibar

Locatie